-

Váratlan bejelentés – Mától itt is kötelező újra a maszkviselés!A koronavírus negyedik hullámának erősödése miatt az OTP Bank elővigyázatosságból kötelezővé teszi az ügyfelek számára az eddig csak ajánlott, szájat, orrot eltakaró maszk használatát a hitelintézet bankfiókjaiban a felnőttek és a 6 évesnél idősebb gyermekek részére – derül ki az OTP közleményéből.

A járvány erősödése miatt jelenleg folyamatosan szigorodnak az intézkedések, rendszeres a munkavállalók tesztelése, szigorodik a maszkhasználat és plexiüvegekkel, kézfertőtlenítővel, gyakoribb takarítással védekeznek a fiókokban és a központi irodaépületekben.

Emellett a bank folyamatosan ösztönzi ügyfeleit, hogy lehetőség szerint a biztonságosabb és gyorsabb online ügyintézést válasszák – írják.

Az OTP-nél a fióki dolgozóknak nagyjából három hete már kötelező a maszkhordás, ezt terjesztették most ki az ügyfelekre is.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2576) elgondolkodtató (162) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (317)

Translate