-

Kiderült: ezért került kórházba Csollány SzilveszterCsollány Szilveszter állapotáról soproni tornászkörökből tudott meg információkat a Bors.

A lap úgy tudja, Csollány múlt pénteken tüdőgyulladással került a vidéki város kórházába, de mivel állapota gyorsan romlott, a fővárosba szállították, és azóta a Korányi-kórházban lélegeztetőgépen van. A Magyar Nemzet korábbi információi szerint valóban megfertőződött koronavírussal. Mások úgy gondolják egyszerű tüdőgyulladásról volt szó, ami rosszabbodott.

A Bors azt írja, egymásnak ellentmondó híreket kaptak a tornász állapotáról, egyik informátoruk szerint jobban van, lekerülhet a gépről, míg másik forrásuk úgy tudja, válságos az állapota.

Csollány egykori edzője, Vereckei István nem tud részleteket a tornász állapotáról.

“Maga az a hír is alapvetően meglepett, hogy a szervezete, az immunrendszere nem állt ellen a vírusnak. Heti egyszer rendszeresen elbeszélgettem vele telefonon, és nemrég tudatta, hogy újabban félmaratonikat teljesít. Ez jó erőnlétre vall, viszont újdonság, mert a tornászok nem arról híresek, hogy rajonganak a hosszútávfutásért” – fogalmazott a lapnak Vereckei.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate