-

Rusvai Miklós üzenete Kóbor János halála kapcsánKóbor János nem oltatta be magát a koronavírus-fertőzés ellen, pedig több zenésztársa is könyörgött neki, hogy tegye meg. Rusvai Miklós most elmondta, mit érez, a haláleset kapcsán, és fontos dologra hívja fel a figyelmet.

„Nagyon sajnálom, hogy életét veszítette Kóbor János. Én is ahhoz a korosztályhoz tartozom, amelyik az Omega, Illés, Metró zenekar zenéjén nőtt fel. Rajongtunk értük. Ők a mi korosztályunk zenekarai. Őszintén sajnálom őt. Sok jó zenét hallottunk tőle, de remélem, hogy a tragikus sorsa több oltásellenest is meggyőz” – nyilatkozta a Ripostnak a vírusszakértő, aki igyekezett eloszlatni az oltásellenesek azon tévhitét, hogy idősebb korban már nem érdemes felvenni a vakcinát.

Rusvai szerint nem kell elfogadni, amit állít, meg kell nézni, hogy kinek-kinek a saját ismeretségi körében mi mellett szól több érv, mit támogatnak a tapasztalatok azt, amit a tudomány mond, vagy azt, amit az oltástagadók. Ezek után mindenki a saját tapasztalati szűrőjén átengedve fogadja el az információkat.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2162) elgondolkodtató (141) érdekességek (1226) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (446) viccek (141)

Translate