-

Most kaptuk a hírt Csollány Szilveszterről, senki sem tudja mi az igazság, aggódnak a rajongókA gyűrűn 1996-ban olimpiai ezüst-, majd 2000-ben aranyérmet szerzett, világ- és Európa-bajnok 51 éves tornász, Csollány Szilveszter állapotáról soproni tornászkörökből tudott meg információkat a Bors.

A lap úgy tudja, Csollány múlt pénteken tüdőgyulladással került a vidéki város kórházába, de mivel állapota gyorsan romlott, a fővárosba szállították, és azóta a Korányi-kórházban lélegeztetőgépen van. A Magyar Nemzet korábbi információi szerint megfertőződött koronavírussal.

A BORS AZT ÍRJA, EGYMÁSNAK ELLENTMONDÓ HÍREKET KAPTAK A TORNÁSZ ÁLLAPOTÁRÓL, EGYIK INFORMÁTORUK SZERINT JOBBAN VAN, LEKERÜLHET A GÉPRŐL, MÍG MÁSIK FORRÁSUK ÚGY TUDJA, VÁLSÁGOS AZ ÁLLAPOTA.

Csollány egykori edzője, Vereckei István nem tud részleteket a tornász állapotáról.

“Maga az a hír is alapvetően meglepett, hogy a szervezete, az immunrendszere nem állt ellen a vírusnak.

Heti egyszer rendszeresen elbeszélgettem vele telefonon, és nemrég tudatta, hogy újabban félmaratonikat teljesít.

Ez jó erőnlétre vall, viszont újdonság, mert a tornászok nem arról híresek, hogy rajonganak a hosszútávfutásért” – fogalmazott a lapnak Vereckei.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2184) elgondolkodtató (142) érdekességek (1231) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (449) viccek (141)

Translate