-

Szomorú hírek jöttek a hármasikrekkel várandós Rúzsa MagdirólJövő tavaszra várja hármasikreit ikreit Rúzsa Magdi, ám az énekesnő már most úgy érzi magát, mintha a kilencedik hónapban lenne.

A két kisfiú és a kislány nagyon szépen fejlődik, de ennek megvannak a kellemetlenségei is, hiszen megterhelik édesanyjuk szervezetét, aludni is alig tud. Ám Magdi számára a legfontosabb, hogy minden rendben legyen, így nemsokára bevonul a kórházba, hogy állandó orvosi felügyelet alatt legyen.


– Nemrég ünnepelte a születésnapját. Hogy élte meg?


Rúzsa Magdi: Most valahogy minden más. Kezd kikerekedni a világ számomra, miközben nyilván eddig is szerettem, ahogy élek, de ez most egy más állapot, új dolognak a kapujában vagyunk. Izgatottak vagyok, nagyon készülünk.


– Be kellett-e már feküdnie a kórházba?


Magdi: Eddig szerencsére mindent rendben találtak az orvosaim, úgyhogy még nem, de hamarosan menni kell. Nem lesz egyszerű, de most felelősségteljesnek kell lenni. Nyilván nehéz lesz bevonulni a kórházba az ünnepek előtt, legalább annyira meg is nyugtat majd, hogy ott lesznek az orvosok a közelben.


– Tart koronavírustól?


Magdi: Nem, mert egyrészt be vagyok oltva, másrészt át is estem a betegségen, hála Istennek, enyhe lefolyással. Ettől a részétől nem félek, és amint tudom, fel fogom venni a harmadik oltást is. Inkább maga a kórház az, amitől idegenkedek, hogy egyedül leszek, nem a megszokott környezetben, a családi fészekben.


– Hogy viseli a mindennapokat?


Magdi: Lekopogom, eddig minden rendben, de érzem, hogy nagyon növekednek. Nő a hasam, a testem már most úgy érzi, mintha kilenc hónapos terhes lenne. Nehezem alszom, talán húsz perceket sikerül időről-időre, mert mindig érzek valahol valamiféle nyomást. Már érzem, mit jelent, amikor az emberben három baba növekszik. Egészen máshogy nyomódnak a szerveimnek, a tüdőmet és a bordáimat eléggé nyomják, néha fájdalmasan, hiszen a babák keresik maguknak a helyet. Ezekkel a nehézségekkel kell megküzdenem, de egy nő át tudni lépni ezen.


– Tudják már, hogy hívják majd a kis jövevényeket?


Magdi: Igen, mi már a nevükön szólítjuk a kisbabáinkat. Komoly egyezkedés zajlott, de szerencsére megtaláltuk azokat, amelyek közel állnak hozzánk. Azt éreztem, hogy szinte jelzik a pocakomban, kinek mi tetszik.


– Korábban elárulta, hogy szokott nekik énekelni, de dalt is írt már hozzájuk?


Magdi: Igen, énekelek sokat a manóknak és folyamatos zenehallgatás is van, és igen, van olyan új dalom, amelyet kifejezetten ők váltottak ki belőlem. Jövő tavasszal meg is mutatjuk a közönségnek.


– Nemrég jelent meg a Domine című dal klipje, amely sokadik meglepetés, amióta visszavonult a színpadtól. Számíthatunk még ilyen ajándékra idén?


Magdi: Még biztosan, hiszen előre készítettünk el anyagokat, felvételeket pont azért, hogy amikor én már mással foglalkozom, akkor is tudjak a közönségnek csöpögtetni valami szépet, bár idén már elég sok meglepetést kaptak tőlem (nevet). A Domine különleges dal, amely nem feltétlenül a legvidámabb pillanatomban született, de egy olyan kapaszkodónak a jelenlétét írja körbe, amely mindenkinek fontos. – írja a blikk.hu.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (461) viccek (176)

Translate