-

2022-ben jön a III. világháború – Jósolja a próféta, aki Hitlert is előre látta2022-ben jön a III. világháború – Jósolja a próféta, aki Hitlert is előre látta

Nostradamus, aki Kennedy elnök meggyilkolását és a szeptember 11-i terrortámadást is előre látta, a 2022-es évre is jósolt valami szörnyűséget. A látnok szerint ugyanis 2022-ben ki fog törni a harmadik világháború, amely az eddigieknél is hosszabb és kegyetlenebb lesz. Ez évben nem csak ez fogja próbára tenni az emberiséget, hanem a terrorizmus, áradások, pusztító földrengések is. A világháború pedig egészen 27 éven keresztül tombolni fog.

Nostradamus jóslata szerint a háborút két szuperhatalom ellentéte robbantja majd ki. Egész Európát áradás sújtja majd, de a terrorizmus is egyre gyakoribb lesz kontinensünkön és az Egyesült Államokban is. A szélsőségesség pedig tovább növekszik a Közel-Keleten.

A jövendőmondó szerint az országok meg fognak egyezni az éghajlatváltozás megoldásairól, de az óriási földrengéseket ezzel nem előzhetik meg. Kalifornia és a kanadai Vancouver-sziget között lesz hatalmas erejű földmozgás.

Persze ennél hihetetlenebb dolgokat is jósolt a látnok. Szerinte jövőre az emberiség megtanul az állatokkal beszélni, de azt is feltalálja, hogy hogyan élhetünk 200 évig – írja a Daily Star.

Vladimir Putyin kész felsorakoztatni a 85000 katonával kiegészített robothadseregét az ukrán határra, amennyiben a háborús konfliktus fokozódna.

Az új, pilóta nélküli tüzelőerőt Szergej Šoigu védelmi miniszter ellenőrizte a Moszkva melletti Nakhabinoban.

Az orosz fegyveres erők felállítják az első robotokkal rendelkező egységet, mely öt Uran-9 robotrendszert és 20 harcikocsit működtet

– jelentette be a védelmi minisztérium.

A speciális egységeket működtető egységek csapatai alapos kiképzéseken esnek át, mert ugyan maguk a gépek pilóták és személyzet nélkül működnek, komoly fegyverekről van szó: a tankok 30 mm-es automata fegyverrel, páncéltörő rakétával és lángszórókkal vannak felszerelve.

Putyin nagyon büszke a technológiára és hisz annak hatékonyságában, különösen a személyzet nélküli működtetéshez fűz nagy reményeket.

Kijev becslése szerint a határától 6 és 25 mérföld között, valamint a Krímben 85 000 orosz katona van

– így világossá vált, hogy Oroszország hajlandó katonai lépéseket tenni, ha az ellentét jobban kiéleződik.

Az orosz hadseregnek rendelkezésére áll az Uran-6 nevű aknamentesítő robot, valamint a támadásra kifejlesztett Uran-9. A víz alatti és kémrobotok még fejlesztés alatt állnak.

Šoigu megparancsolta a mérnököknek, hogy készítsék fel a robothadsereg technikai képességeit az erős elektromágneses sugárzás, valamint a radioaktív szennyezés hatásainak leküzdésére is.

“Folytatjuk a robotok típusainak bővítését, amelyekre természetesen ma már a katonaságban is igény van” – mondta.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate