-

Orbán Viktor szerint rettentő furcsa választás a mai, méghozzá ezért:Orbán Viktor miniszterelnök a feleségével, Lévai Anikóval jelent meg a szavazókörben nem sokkal reggel nyolc után. Kicsit feszültnek tűnt. A szavazófülkék foglaltak voltak, ezért picit várnia kellett a voksolással. Orbán egyéniben a Budapest 3. választókerület jelöltjei közül választhatott, ahol Fürjes Balázs, a kormánypártok jelöltje Hajnal Miklós ellenzéki jelölttel csap össze.

A voksolás után megállt egy kicsit az újságíróknak. Először az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij bírálatáról kérdezték, amely szerint Orbán elvesztette becsületét, de azzal nem akart foglalkozni, mondván, ő ma nem szavaz. Nekiszegezték azt a kérdést is, hogy szokott-e hazudni a magyar embereknek, amire annyit felelt, hogy igyekszik mindig tartani a szavát.

– Bizakodó vagyok. Ez egy furcsa választás, például esik a hó április 3-án, ritkán lát az ember ilyet, ráadásul a háború miatt a szokásos kérdéseken túl a háború és a béke kérdéseivel is foglalkozni kell  a kampányban – fejtette ki Orbán, hogy mit gondol a választásról.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2162) elgondolkodtató (141) érdekességek (1226) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (446) viccek (141)

Translate