-

Leszaladtam a boltba, mert tejfölös tésztát akartunk ebédelni. Mikor megláttam az árát, vissza tettem a polcra és inkább üres tésztát ettünk...Nem, nem vagyunk gazdagok. Igen, gyakori ebéd nálunk a tejfölös tészta, hónap elején sajt is szokott rá kerülni. 

Nem panaszkodás ez, cudar világot élünk, hát ez van, elfogadtuk. De ma... amikor fogom magam és lemegyek tejfölért a boltba, majd meglátom az árát, azt hittem dobok egy hátast. 1590 forintba került a 850 grammos tejföl! Az olcsóbbik fajtából meg nem is volt, üresen állt a helye. Nyilván értem miért... Fogtam magam és vissza tettem a helyére. Persze vehettem volna a kis tejfölt 250 forintért, de nem tettem, mivel mindig egységár alapján vásárolok, a szükség nagy úr, muszáj így tennem. Hazaballagtam és üres tésztát ebédeltünk. Így jártunk. Ott tartunk 2022-ben, hogy a tejföl már jóformán luxus cikknek számít, mert lassan a nagy kupás nutella is olcsóbb, ami nem a mindennapi létszükséglethez kellene. Elkeserítő.


Maradok tisztelettel, Etelka. 

Népszerűek

Címkék

aktuális (2576) elgondolkodtató (162) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (317)

Translate