-

62 éves férfi lett rosszul este fél 8-kor Ajkán – szirénázva rohantak a mentők a helyszínre! Még a legtapasztaltabb szakemberek is ledöbbentek a látványtól!Száguldottak a mentők a helyszínre! Még a tapasztalt szakemberek is ledöbbentek a látványtól!

A nemesgulácsi férfi a kórházból mehetett is a rendőrségre.

Őrizetbe vett a rendőrség egy 62 éves férfit, mert eljátszotta, hogy rosszul van, és még a mentőket is kihívta, hogy így tesztelje az egészségügyi dolgozókat – írja a police.hu.

A központi segélyhívó számra vasárnap este fél nyolc körül érkezett bejelentés arról, hogy az egyik ajkai szórakozóhelyen egy férfi rosszul van.

A kiérkező mentők a helyszínen egy földön fekvő embert találtak, aki a mellkasát fájlalta, ezért kórházba szállították. A férfi azonban a vizsgálat közben felállt és közölte, hogy nincs semmi baja, csak próbára tette az egészségügyi dolgozókat.

Az ajkai rendőrök a férfit előállították a helyi kapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették. A 62 éves nemesgulácsi lakos ellen valótlan bejelentés miatt indult eljárás.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívta az emberek figyelmét, hogy a segélyhívó központokat ne terheljék valótlan bejelentéssel, a 112-es segélyhívó számot szigorúan csak vészhelyzet esetén hívják. Az indokolatlan hívások túlterhelik a rendszert, ezzel veszélyeztetve olyan emberek életét, vagyontárgyait, akik valóban segítségre szorulnak. Ilyen esetekben a hatóság a valótlan bejelentés miatt indított intézkedések és az eljárás költségeit is a bejelentőre terhelheti.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate