-

Emlékszel még Fekete Lacira? Alig ismerni fel az ország legerősebb emberétFekete Lacit mindenki ismeri az országban, ő ugyanis Magyarország legerősebb embere, aki mára már orvosa tanácsára befejezte a sportolást.

1985. augusztus 7-én állított fel először világrekordot malomkőhajításban. Többszörös bajnok a magyar erős emberek versenyén, világversenyek résztvevője, értékes helyezések tulajdonosa.

Gyakori szereplője a televíziók hasonló tárgyú műsorainak. A csolnoki Black Bull SE. alapítója. Magyarország örökös Toldi-bajnoka. Jelenleg Csolnokon él.

Fekete László nem csak az erősember sportban írt töténelmet hihetetlen erejével. A magyarországi natúr erősember sportban annyira eredményesnek bizonyult, hogy erősportolóként az országban először sikerült elérnie a profi szintre.

A most 64 éves erőemelő a Séfek séfe című műsorban néhány pillanat erejéig most mégis felbukkan, de alig ismerni rá a híres erősemberre, haja teljesen őszbe borult.

Szereplésének egyébként az volt az apropója, hogy fia, Fekete Miklós is jelentkezett a műsorba, hogy megmutassa a főzőtudományát.
Népszerűek

Címkék

aktuális (2433) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate