-

Szerinted ez így igazságos? Magyarország legszebb nője Rubint Réka egyszerűen nem érti, hogyan eshettek ki a Dancing with the Stars-bólMint ismeretes, Rubint Réka és partnere, Andrei Mangra esett ki a Dancing with the Stars! idei évadának első adásában. Réka csalódottan távozott, hiszen ő a fináléra is esélyesnek érezte magukat, míg partnerét látszólag nem viselte meg annyira a kiesés.

A páros tagjai Gelencsér Tímeával beszélgettek a kiesés után, ahol elmondták, hogy noha nagyot csalódtak, de az élet megy tovább, hiszen minden okkal történik:

„Én ezt egy leckének veszem a magánéletemben, de hogy itt mi történt pontosan, nem tudom. De legalább eddig élveztük” – fogalmazott a kieséssel kapcsolatban Andrei.

Felesége kiesésére egyébként a közösségi oldalakon reagált Schobert Norbert is, akinek Adél produkciója után Rékáék tánca volt a kedvence. „Igazi tánc. Nem show, díszlet, háttértáncos, hanem színtiszta meló! Elfogadom a döntést, mert az élet néha igazságtalan.

Azt is el kell fogadni – írta ki a közösségi oldalára Norbi, aki azt is hozzátette, hogy ismerve feleségét. – Ez a helyzet lesz csak igazi felhívás a keringőre.”

Népszerűek

Címkék

aktuális (2505) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (69) recept (466) viccek (300)

Translate