-

A kisfiam megkérdezte bent az iskolában a tanárnőt, hogy mi is az a szerelem... Szerintetek milyen ember az, aki ilyet tud felelni erre?A kisfiam megkérdezte bent az iskolában a tanárnőt, hogy mi is az a szerelem, a tanárnő nem várt válaszát azóta ezrek kedvelték. Több ilyen tanárnőre volna szükség itthon, és szerte a világban...! A mondandója igazán elgondolkoztató és örök érvényű.. és nem csak a gyerekek számára..! Ezt figyeljétek:

Sokan egy életen át keresik, kutatják a választ, nem jönnek rá, mi is az a szerelem, ez a tanárnő azonban rögtön tudta, mit kell mondani ennek a fiatal diáknak...

Egy nap az iskolában óra után a fiatal diák, megkérdezte a tanártól, hogy mi is az a szerelem?


A tanárnő így felelt: 


Ahhoz, hogy meg tudjam válaszolni a kérdésed, menj ki a mezőre és válaszd ki a legnagyobb búzát, amit csak találsz, és hozd el nekem. A szabály az, hogy a mezőn csak egyszer mehetsz keresztül, és nem fordulhatsz vissza egy olyan búzáért, amit már elhagytál – tette hozzá.

A diák felöltözött és kiment a mezőre. Az első soron haladva, talált egy nagy növényt, de, úgy gondolta, hátha lesz még ettől is nagyobb a többi sorban, ami csak rá vár. Aztán meglátott egy másik példányt, ez még nagyobb volt. Viszont még mindig úgy gondolta, hogy talán beljebb a sorok között lesz egy hatalmas, ezért ezt sem szakította le. Telt az idő, és már lassan túl volt a búzatábla felén, amikor azt vette észre, hogy az itt található növények meg se közelítik méretben azokat, amiket eddig látott. Elgondolkodott, és már bánta, hogy nem szakított le egyet közülük.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate