-

Egy anyuka kiállt Kulcsár Edina mellett: "Álszentek vagytok meg irigyek! Ti, akik minden évben megosztjátok, azt is ha lejuttok egy lepukkant strandra..."
Egy anyuka kiállt Kulcsár Edina mellett és kendőzetlenül írta le a véleményét az infauenszert bántóakkal kapcsolatban. Több ezren értenek egyet a szavaival!


"Nem! Nem vagyok Kulcsát Edina fan. 

Sőt, messze távol áll tőlem a stílusa és mindene.

Hirdetés


DE! Mit képzeltek ti magatokról, akik a földre tiporjátok és szidjátok, mert ki merte tenni az ajándékba kapott autójáról a képet? Álszentek vagytok meg irigyek! Ti, akik minden évben megosztjátok azt is ha lejuttok egy lepukkant strandra, mit akartok? Nekik erre telik, nektek meg tóra, Balatonra, strandra, Horvátországra, meg ki tudja mire. Az sem különb, az sem nagyobb polgárpukkasztás. Lehet gondolkodni, vannak, akik sehova nem tudnak menni, de az nem baj, ha ti ezeknek az embereknek az arcába dörgölitek, hogy épp a strandon süttetitek magatok a családdal? Menjetek már... Jó valamin csámcsogni mi? Álszent népség!"

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate