-

Gyönyörű kutya lett abból a csontsovány ebből, akiről még az állatorvosok is lemondtakErre a csontsovány kutyára Spanyolország utcáin találtak rá. Az éhező kutyusnak minden csontja kilátszódott és olyan gyenge volt, hogy szinte már járni sem tudott. Amikor a férfi rátalált, azonnal a legközelebbi állatorvosi központba vitte. Az állatorvosok csodálkoztak, hogy a kutyus még életben lehet és nem hitték, hogy ebből az állapotból képes lesz felépülni. Az aggályaik ellenére mindent megtettek a beteg kutyáért. Az első éjszakát túlélve mindenki reménykedett benne, hogy egyszer még egy egészséges négylábú lesz belőle.

A kutyus étvágya napról napra javult, és még egy speciális hámot is készítettek neki. Ennek segítségével könnyebben tudott járni a kutyus, és így az izomzata is gyorsabban tudott regenerálódni. Pár hónap múlva olyan gyönyörű és boldog kutya vált belőle, hogy a képsorokon minden érző lény meghatódik. Nagyon jó érzés ilyen boldognak és önfeledtnek látni őt.
Népszerűek

Címkék

aktuális (2429) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate