-

Hoppá: ezt adta Rubint Réka a családjának karácsonyra, hatalmas az öröm
Rubint Réka mindenkinek ugyanazt adta, és saját elmondása szerint nagyon betalált az ajándéka.

Ez egy fontos év volt a Schobert család számára, hiszen Rubint Réka látványosan kilépett a saját komfortzónájából, és szerepelt a Dancing with the Stars című táncos vetélkedőben Andrei Mangra mellett, ráadásul a két idősebbik gyermeke, Lara és Norbika is meghódították a magyar médiát, ugyanis Lara a Sztárban sztár leszek! online riportere lett, Norbikáért pedig jelenleg is rengeteg néző izgul a TV2-n futó A Farm VIP-ben.

A karácsony, illetve az ünnepi időszak természetesen Rubint Rékának is a családról szól, a köztük lévő kötelék pedig az idő elteltével egyre erősebb és fontosabb lesz, főleg annak tükrében, hogy a fitneszedző az utóbbi években milyen szörnyű veszteségeket élt át, hiszen sajnos elveszítette a szüleit – szeretett férjének, Schobert Norbinak is volt egy komoly stroke-ja, ami nagyon megijesztett mindenkit.

Karácsonykor Rubint Réka egész családja együtt volt, a híresség pedig tökéletes ajándékot talált számukra, ami állítólag igazán betalált, és összekötötte őket: egy névre szóló, kockás karácsonyi pizsamát adott mindenkinek, így a nagy ünneplés közepette egységesen néztek ki – a fotójuk alapján mindenki örült a kedvességnek, mindannyian boldogan mosolyogtak.

Az biztos, hogy megvan a varázsa annak, ha egy család ugyanolyan ruhát vesz fel, hiszen ezzel is mutatják, hogy egységet alkotnak, meg bizonyos szempontból cuki is. Rubint Réka követőtáborának is nagyon tetszett a híresség ajándéka, rengetegen érdeklődtek, hogy hol szerezte a különleges pizsamaszettet.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2162) elgondolkodtató (141) érdekességek (1226) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (446) viccek (141)

Translate