-

Kasza Tibi feleségét, darabokra szedték MERT TÚL VÉKONY. Tibi válasza azonban valami zseniálisra sikerült!Kasza Tibi néhány napja büszkén számolt be a közösségi oldalán, hogy rengeteget fogyott, a változás pedig nagyon látványos: XL-es méret helyett M-es méretűre váltott.

A műsorvezető most egy friss posztban írt a fogyásáról. Ezúttal csodálatos feleségével, Mankerrel láthatók egy közös képen, amihez ezt írta Kasza Tibi:

“Nem mondhatod Manker, hogy nem igyekszem hozzád fiatalodni. Még pár kiló, és egyidősek leszünk. Tarthatjuk együtt a szülinapokat!”

A rosszindulatú kommentelők azonban nem hagyták szó nélkül Manker alakját, azért kritizálták, mert szerintük túl vékony. Ez már Kasza Tibinek is sok volt, kommentben osztotta ki a kritizálókat:

“Látom sokakat zavar, hogy a feleségem vékony alkatú lány. Nagyon próbál tenni ellene, de van akinek a hízás épp akkora küzdelem, mint másnak a fogyás. Azt ugyanakkor nagyon szomorúak tartom, hogy a vékony emberek alázása teljesen elfogadott dolog, míg ha egy túlsúlyos emberre megjegyzést tesznek az a világ legnagyobb sértése, és azonnal mártír pózba vágja magát a sértett. Írjátok le most nyugodtan százan hogy se melle se feneke, meg eszik ez rendesen. Aztán ugyanezzel az önkritikával pillantsatok azért bele a tükörbe is. Én olyannak szeretem amilyen, és amilyennek ő szereti magát.”- írta az énekes a kritizálóknak. 

Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate