-

Kommentelők százai támadják Schobert Norbikát, azzal vádolják, csak a szülei miatt nyerhetett
Schobert Norbika bebizonyította, hogy sokkal keményebb fából faragták, mint azt bárki gondolta volna. Hosszas küzdelem után ugyanis ő lett a TV2 Farm VIP harmadik évadának győztese.

Rubint Réka és Schobert Norbert 17 éves fiát ismeretlenül is sokan bántják híres családja miatt, ám most bebizonyította, hogy – a feltételezések ellenére – tisztességes és dolgos fiúnak nevelték a szülei, aki egy farmon is megállja a helyét.

– Amikor elkezdődött a műsor, gondoltam arra, milyen jó lenne nyerni, de nem mindenáron akartam ezt. Sokkal fontosabb volt számomra, hogy végre meg tudjam mutatni, milyen ember is vagyok valójában. A közösségi oldalaimra feltett fotóim és a családom miatt ugyanis rengeteg bántást kapok – kezdte a Blikknek Norbika, aki korábban őszintén vallott már arról, hogy iskolát is kellett váltania az őt ért támadások miatt. – Az általános iskolában sokat bántottak az alkatom miatt, és azért, mert a szüleim sikeres, ismert emberek. Akkor váltottam sulit, az újat nagyon szerettem, de ott is kaptam azért negatív véleményeket, amikor apának voltak zűrjei az erős kijelentései miatt. A társaim többször is felhozták a témát, és a tanárok is kipécéztek, megjegyzéseket tettek. Nem esett jól, de igyekeztem kizárni ezeket.

A Farm VIP alatt azonban minden osztálytársa együtt szurkolt érte. A barátaival közösen nézték az adásokat, és együtt örültek, amikor ő nyerte meg az idei évadot.

– Eleinte nem volt könnyű kiszűrni, hogy kik azok, akik magam miatt barátkoznak velem. Mostanra azonban hamar átlátok a dolgokon, és szerencsére több olyan barátom van, akik gyerekkorom óta mellettem vannak. A lányok terén azért ez nem megy olyan egyszerűen, mert még mindig nehezen tudom megállapítani, ki az, aki csak a nevem miatt ismerkedik velem, illetve ki az, akit valójában én érdeklek. Most randizom egy lánnyal, remélem, jól alakulnak majd a dolgok – mondta a 17 éves kamaszfiú, aki úgy érzi, a műsornak köszönhetően végre mindenki látta, milyen is ő valójában.


Annak ellenére mennyit bizonyított, kommentelők százai akadtak ki a győzelmén és támadják, azt állítva, hogy csak a szülei miatt nyerhetett. 

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate