-

Miért nem segített neki senki? Zámbó Jimmy barátja nem hallgat tovább, a király halála előtt depresszióval küzdött, várható volt, hogy baj lesz
Pontosan két évvel ezelőtt írtuk meg, hogy volt valaki, aki tudta már az előtt a bizonyos januári fekete éjszaka előtt, hogy a Király magányos és lehangolt, méghozzá nem is akármennyire. Ám Zámbó Jimmy a halála előtt nem csak a barátjának vallotta be, mennyire rosszul érzi magát, ugyanis egy interjúban is hangot adott a lehangoltságának. Hiába szerette egy ország, a hírnév nem feltétlenül jár kéz a kézben az életörömel.

Huszonkét év telt el Zámbó Jimmy (†42) halála óta, de még mindig újabb és újabb titkok derülnek ki a Királyról – írtuk két évvel ezelőtti címlapsztorinkban. Bár mindig rengeteg ember vette őt körül, s ezrek szerettek volna a közelébe férkőzni, megválogatta, kiket érdemesít a bizalmára.

Jimmy egy mosonmagyaróvári házaspárt fogadott leginkább a bizalmába, életének utolsó két évében igen szoros, bensőséges viszonyt ápolt velük.

„Az édesapám nagyon beteg volt, amikor valaki adott egy Jimmy-kazettát, amit a kocsiban hallgattam mindig. Nem is tudtam, ki ez az ember, de a dalai hozzám szóltak, nagyon megérintettek. Amikor elszakadt a kazetta szalagja, bementem a boltba, hogy adjanak egy másikat, s akkor derült ki számomra, ki is az előadó. Imádtam minden számát, úgy éreztem, a lelkemhez szólnak, és segített a nehéz időszakban” – elevenítette fel az 1998-as évet Marika. 

Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate