-

Kulcsár Edinának feltették a kérdést: "Tényleg roma csaj vagy?" A válaszán többen kiakadtak
Szabadon kérdezhettek a rajongók a harmadik gyermekét váró egykori szépségkirálynőtől.

Kulcsár Edina egyre óvatosabban használja a közösségi média felületét. Rengeteg bántást kapott az elmúlt hónapokban, ezért kétszer is meggondolja, mit oszt meg. Nem szeretné őszinte énjét sem elnyomni, ezért tegnap kérdezz-felelek játékot ajánlott követőinek.

Egyikük rögtön neki is szegezte a kérdést: „Tényleg roma csaj vagy?" Edina ezt válaszolta:

„Nem tudok róla, hogy az lennék, legalábbis a családom ezt mondja, de ki tudja. Ha az lennék, büszkén vállalnám. Azt is büszkén vállalom, hogy a szerelmem az. Végül is most is van bennem egy kicsi”- utalt a várandósságára. Nemrég kiderült, kislányt hord a szíve alatt, akinek a nevéről is elhintett egy kis utalást.

Az ex-szépségkirálynő azt is elárulta, hogy a mostani terhességét élvezi a legjobban, s ugyan már több mint tíz kiló felkúszott rá, nem akarja megvonni magától az ételt, sőt, elmondása szerint soha többé nem akar olyan vékony lenni, mint volt.

Arra is reagált, hogy miért van mostanában kevesebb kép G.w.M-mel, és az előző házasságából született két gyermekével:

„Nem készítünk lépten-nyomon fotót, videót, így nincs mit megosztani, de ha lenne sem biztos, hogy megosztanánk. A gyerekekkel kapcsolatban óvatos akartam lenni. Nem fotózkodni akarok velük, vagy videókat készíteni, hanem telefon nélkül, szimplán minőségi időt tölteni velük, anélkül, hogy a közösségi médiában bizonygatnám, milyen jól szórakozunk együtt" - fejtette ki.

 

Népszerűek

Címkék

aktuális (2505) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (69) recept (466) viccek (300)

Translate