-

Bizarr módszerrel fogyókúrázik Kis Grófo, de elvileg hatásos
"Azt mondták, a sikeres fogyókúra 70 százalékban az étkezésen múlik, és ezt már én is észrevettem. Egy hete még bizony 92 kilót mutatott alattam a mérleg, most már csak 89,5-et, szóval beindult a fogyás! Ennek persze ára van, este 6 után már semmit nem eszem, de olyan is van, hogy délután 4-5 körül falatozom utoljára. Ez persze a kislányomat nem igazán gátolja meg, hogy este 10-kor jóízűen megegyen mellettem egy pizzát, de én erős vagyok, kibírom" - mondta a magyar mulatóskirály, aki a rengeteg fellépés miatt néha éjjel ér csak haza.


Kérdés, hogy mi történik, ha az énekes éjnek idején éhezik meg?


"Egyébként is rászoktam a vízivásra, naponta legalább 2-2,5 liter lecsúszik, ez korábban nem volt jellemző. Ha éjszaka tör rám az éhség, még több vizet iszom, valamint bekapok 1-2 virslit, csak úgy magában. Szinte 0 gramm szánhidrát van benne, szóval bármikor mehet. Eddig nem nagyon figyeltem arra, melyik étel mennyi kalóriát vagy szénhidrátot tartalmaz, most meg állandóan ezeket nézegetem. Természetesen igyekszem egészséges keretek között tartani a fogyókúrám, de a kenyér és a cukros üdítő jelenleg kizárva. Zöldség viszont jöhet bármennyi" - mesélte Kis Grófo, akit egyébként egy 4-5 évvel ezelőtt készült fotója döbbentett rá arra, hogy bizony felszaladt rá pár kiló.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate