-

Óriási vagyont, közel 100 milliót követelne Kinga L.L. JuniortólLapunk információi szerint a feleség adta be a válópert, vagyis Kinga lesz a felperes abban az ügyben, melyben igen komoly vagyonról kell majd megállapodniuk a feleknek. A házaspár mindkét tagja „nehéztüzérséggel” készül, sztárügyvédeket fogadtak maguk mellé. Nem lesz egy könnyű válás.

Januárban áll először bíróság elé Körtvélyessy Kinga és férje, L.L. Junior – tudta meg a Bors. A házaspár már hónapok óta külön utakon jár, összeköti azonban őket a kislányuk, Lili, akit mindketten végtelen szeretettel nevelnek. A gyermekelhelyezésben – úgy tudjuk – nincs is vita köztük, a kislánnyal az édesanyja tud többet foglalkozni, ő van vele napközben, az apukája pedig, akinek a munkája miatt sokat kell utaznia, akkor viszi magához, amikor csak akarja, illetve, amikor nincs koncertje. A nézetkülönbségek a vagyoni helyzetre koncentrálódnak.

Kislányuk közös nevelésében nem, de a vagyon megosztásában nagy lesz a vita közöttük Fotó: Borsonline


Százmilliós vagyon


A váláskor a feleknek meg kell egyezniük a vagyonmegosztásban, ami a hírek szerint kemény menet lesz. Hogy pontosan milyen összegről van szó, azt természetesen nem tudni, ami biztos, hogy van egy törökbálinti ingatlan (ezt előszeretettel mutatja meg az énekes az Instagramján), amit L.L. Junior tavasszal még 335 millió forintért akart piacra dobni, de mivel nem talált akkor vevőt, megtartotta magának. A házat az énekes akkor vette, amikor még egy háztartásban élt Kingával…

– Volt már egy személyes konzultáció, amolyan mediációs ülés, ami arra való, hogy peren kívül megegyezzenek a felek.

Ha ott sikerül egyezségre jutni, akkor nem kell hónapokon vagy akár éveken át a bíróságra járni, a közös megegyezés miatt hamar elválasztják a házaspárt. Na, itt nem így fognak menni a dolgok – mondta el lapunknak egy családi barát, akinek rálátása van az ügy minden részletére 

– Kinga és Junior ugyanis nem talált köztes utat, 

mindketten ragaszkodnak a saját elképzelésükhöz,

ami jelenleg semennyire sem közeledik a másikéhoz – tette hozzá az ismerős.

A viharos kapcsolat után, viharos válásra készülhet Junior Fotó: Bors


Tragédiák sorozata a családban

Kinga és Junior 2016-ban ismerkedtek meg egymással és 2017-ben már jegyespár voltak. 2018-ban szakítottak ugyan, de nem bírták egymás nélkül, 2019-ben újra összejöttek és össze is házasodtak. Az életük azonban nem volt könnyű, 2019 augusztusában tragikus autóbalesetben elhunyt az énekes kisfia, 2020 decemberében pedig Kinga szeretett édesanyja. A gyászban egymásba kapaszkodva igyekeztek túlélni, de a jelek szerint végül elszakította őket egymástól a sok szomorúság. Kinga 2021 nyarán költözött el végül a törökbálinti házból, vagyis már másfél éve nem élnek együtt. A kapcsolatuk hol csendes, hol viharosabb Juniorral, a pletykák szerint főleg az utóbbi időben lett kifejezetten hűvös a viszony, miután kiderült, hogy L.L. Junior szerelembe esett Dárdai Blanka énekesnővel.


Bors

Népszerűek

Címkék

aktuális (2184) elgondolkodtató (142) érdekességek (1231) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (449) viccek (141)

Translate