-

Innen tudhatod, hogy egy rákos betegnél 3 napon belül bekövetkezik a halál
A daganatos betegségek továbbra is a gyógyíthatatlan betegségek listáját vezetik, amikre egyenlőre nincs gyógymód, bizonyos kezelések azonban okozhatnak gyógyulást, ha idejében felismerik a betegek az előjeleket.

A hazipatika.com oldalán egy nagyon érdekes cikkre bukkantunk, ami pontosan leírja milyen előjelekre kell figyelni egy daganatos betegnek, ami előre jelezheti a halált.

Jelek, hogy a halál három napon belül bekövetkezik:

A megfigyelések alapján nyolc igen specifikus fizikai tünetet jelölnek meg a tanulmány szerzői; ezek arra utalnak, hogy a halál három napon belül bekövetkezik:


- A verbális ingerekre adott csökkent reakció

- A vizuális ingerekre adott csökkent reakció

- A nevetőráncok elhalványulása

- Hörgés

- A nyak hiperextenziója

- A szemhéjak nem csukódnak

- A pupillák nem reagálnak

- Vérzés az emésztőrendszer felső szakaszában (a gyomorban)


Az utolsó kivételével az összes jel arra utal, hogy a neurokognitív és a neuromuszkuláris rendszer hanyatlik. Ezek a neurológiai tünetek szoros összefüggésben állnak a halál közeli bekövetkeztével.

Ez azt is jelenti, hogy nagyon kevés olyan beteg van, aki mutatja ezeket a tüneteket, és mégsem hal meg három napon belül.

A tünetek az utolsó három napban voltak megfigyelhetőek a betegeknél 38-78 százalékban. A jelek egyértelművé teszik a progresszív neurológiai hanyatlást, ami a halálhoz vezet.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate