-

Felrobbant a net: több, mint 100 ezren nézték meg a tanárok Orbánéknak beszóló dalát (Videó)
Alig pár nap alatt több, mint 150 ezeren nézték meg a tanárok Orbánéknak beszóló dalát, nem finomkodnak a pedagógusok keményen odamondanak Pintér Sándornak, aki mostanában az oktatásért is felel.

A Youtube-ra került fel az a videó, ami felrobbantotta a netet. A Budenz József Általános Iskola és Gimnázium sztrájkoló és a polgári engedetlenségben részt vevő tanárai énekelnek az iskola lépcsőjén egy saját dalt, amiben igencsak odamondanak a hatalomnak.

Egyebek mellett ezt: „R@hadjál meg, Pintér Sándor! Bocs, ez durva volt / Csak azért se írom meg a portfoliót” illetve, hogy „Szeretünk itt tanítani, de már nem lehet / Állandóan sz@vat minket a tankerület”.

A videót a feltöltése óta, már több mint 150 ezeren nézték meg, a kommentekből kiderül, hogy a tanárok a legkevésbé sincsenek egyedül.

Többen a szolidaritásukról biztosítják az oktatókat, a szülők pedig azt írják büszkék gyermekük iskolájára. A propaganda média nem meri leadni a tanárok szókimondó dalát, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Orbánék alatt taccsra megy az oktatás.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2658) elgondolkodtató (163) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (286) megrázó (69) recept (467) viccek (327)

Translate