-

Most van nagy baj, összeomlottak Lajcsi rajongói. EZT nem lehet kibírni, ami történt
Elutasította a bíróság Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi halasztási kérelmét, börtönbe kell mennie. Ezt szerda reggel közölte a Budapest Környéki Bíróság. Galambost december 7-én ítélték el jogerősen, másodfokon 8 hónappal súlyosbították a büntetését.

A Budaörsi Járásbíróság mint perbíróság a kérelmet határidőben elbírálta, és 2023. február 28-i határozatában elutasította, mondván: annak törvényes oka nem áll fenn, így a halasztás nem engedélyezhető. A bíróság hangsúlyozza, hogy a döntés nem végleges, az ellen fellebbezésnek van helye, ez azonban a börtönbüntetés megkezdésére halasztó hatállyal nem bír.

Lagzi Lajcsi ügye még 2015 szeptemberében indult, akkor tartóztatták le feleségével együtt, akitől később elvált, és akit később bűncselekmény hiányában felmentettek.

A zenészt vesztegetés, valamint áram, víz és gáz lopásában találták bűnösnek.

Saját birtokán és egy tatai lakóparkban is illegálisan vételezett energiát. Lagzi Lajcsi január 30-án egészségügyi állapotára, gyógyíthatatlan tüdőbetegségére hivatkozva nyújtott be halasztási kérelmet, ezért február 15-én nem kezdte meg büntetését Kecskeméten.

A zenész 125 napot már töltött előzetesben, ez a büntetéséből levonható, jó magaviselet esetén összességében körülbelül egy évet kell a rácsok mögött töltenie a 90-es évek végén a TV2-n nagy sikerrel futó Dáridó című műsor ötletgazdájának.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2505) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (69) recept (466) viccek (300)

Translate