-

Mindent a gyermekükért: Kulcsár Edináék 800 ezer forintos Louis Vuitton plüssmackóval várják a kislányuk születését
Kulcsár Edina nem akármilyen részletet mutatott egy gyerekszobáról, amely könnyen lehet, hogy a születendő kislányáé, Amaráé. A helyiségben egy rendkívül egyedi, körülbelül 800 ezer forintot érő plüssmackót szúrhatnak ki a szemfülesek.


A terhesség végén

Már nem kell sokat várnia Kulcsár Edinának és G.w.M-nek ahhoz, hogy a kezükben tarthassák első közös gyermeküket, hiszen a kismama a terhessége végén jár. A kislányukat Amarának fogják hívni, de az érkezése előtt egy újabb taggal bővült tegnap a családjuk, ugyanis magukhoz vettek egy kiskutyát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.


Nem költöznek kertes házba

Edina arról is beszámolt már korábban, hogy nem terveznek a kisbaba születése után kertesházba költözni, így a kutyájuk a jelenlegi otthonukba költözik majd nemsokára, írta meg a Blikk. Az egykori szépségkirálynő már alig várja, hogy életet adhasson a kislányának. Ezzel kapcsolatban meg is osztott a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában, amelyen egy babaszoba gardrób részlete látható.


Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate