-

Nincs több időhúzás, kiderült: ekkor kezdi meg börtönbüntetését Galambos Lajos
Galambos Lajos mindent megtett azért, hogy ne vonuljon börtönbe, de nem járt sikerrel. Elutasították a kérelmét, így nincs más hátra, minthogy megkezdje a börtönbüntetését, mely hosszabb időre szól.

Egy ideje már tart a kálváriája, többször nyilatkozott a témában, és kiderült, hogy betegséggel küzd. A Bors azt írja, Lajos szabadsága utolsó időszakában barátaival és szeretteivel van, elzárkózik a nyilvánosságtól, még a telefonokat sem veszi fel.

A híres zenész 3 év 6 hónapos börtönbüntetésre, annak letöltésére készül. A cikkben megemlítik, február 15-én kellett volna bevonulnia a sztárnak, amit akkor nem tett meg, és most arra vár, hogy megkapja az új bevonulási dátumot.

A barátok szerint komoly oka van annak, hogy Lajcsi háttérbe vonult, mégpedig az, hogy már tudhatja, mikor megy be a börtönbe. „Bár a családtagjain kívül senkivel nem osztotta meg az időpontot, egyértelműen közeledik a dátum, hiszen Lajcsi viselkedése megváltozott.” – mondta a Borsnak egy, a neve elhallgatását kérő, az ügyre rálátással bíró informátor.

Az informátor azt mondja, Lajcsi amiatt is igyekszik titokban tartani az új időpontot, mivel nem szeretné, ha fotók jelennének meg, ahogyan bevonul. Ugyanakkor nem kizárt, hogy az időpont mégis ki fog szivárogni.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate