-

Várkonyi Andrea elmondta: ezt a szintet kellett megütnie Mészáros Lőrincnek, hogy felfigyeljen ráA kutatások szerint a nők gyakran apjukhoz hasonló férjet választanak, míg a férfiak párjukban édesanyjuk tulajdonságait keresik. Hazánkban több sztár is ezt az irányt követte a párkeresés során, így a gyönyörű Várkonyi Andrea is, aki az orvosokból álló családja nyomdokaiban járt, mielőtt a televíziózás világában kötött ki.

Várkonyi Andrea egy Női titkok című műsorban beszélt arról, hogy édesapjához hasonló férfit keres: “Apukám egy borzasztóan okos ember, nagyon művelt és intelligens én ezt nagyon keresem a férfiakban, ez alapvetés, hogy intellektusban megugorjon egy szintet” – mesélte akkor.

Első férjét, Attilát az egyetemen ismerte meg, aki szintén orvos volt. A kapcsolatuk azonban megromlott, és a válásukat követően Bochkor Gáborral került együtt Várkonyi Andrea, akivel 12 évig tartott a párkapcsolatuk. Aztán Zsidró Tamással jött össze, de 2020 áprilisában véget ért a kapcsolatuk.

Végül Mészáros Lőrincben találta meg azt a férfit, akire mindig is vágyott. A kapcsolatuk idővel elmélyült, és a sikerük igazolja, hogy jól választott. Várkonyi Andrea valószínűleg még ő maga sem gondolta, hogy második férje nemcsak egy értelmes ember lesz, hanem egyenesen az ország egyik leggazdagabb embere. A pár 2021-ben hivatalosan is bejelentette kapcsolatukat, és még abban az évben össze is házasodtak.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (462) viccek (179)

Translate