-

Rubint Réka teste jelzett, hogy nagy a baj: “Alig bírtam kiszállni az autóból” - így van most:Rubint Réka, a fitneszkirálynő elhatározta, hogy csökkenti a munkaterhelését, miután rájött, hogy a végkimerülés határán van. A Mokka műsorban elmondta, hogy bár minden év elején úgy dönt, hogy kevesebbet dolgozik, a tavaszi és nyári szezon mindig magával ragadja, és nem tud megállni.

A 45 éves fitneszikon elhatározta, hogy 2023-tól több időt szán a pihenésre, és a hétvégi fellépések számát is csökkenteni fogja. Egy 2022-es turné után ébredt rá, hogy ha nem lassít, komoly bajba kerülhet: “Aerobikórákat tartott különböző helyszíneken, három nap alatt hétszer lépett fel, de vasárnap estére annyira kimerült, hogy hazaérve alig tudott kiszállni az autóból.”

Rubint Réka elárulta, hogy már nem érdekli annyira az alakja, és idén döntött úgy, hogy visszafogja magát. Eleinte nehezen vette az “üresjáratokat”, és lelkiismeret-furdalása volt, ha nem csinált semmit. Azonban mostanában megtanulta élvezni a magára szánt perceket, amelynek köszönhetően testének és lelkének is megadhatja a szükséges pihenést.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate