-

A 21 hónapos gyermek legyőzte a 4. stádiumú rákot a családja szerint ez segített neki a gyógyulásban:Egy kétéves gyermeknek élveznie kellene az életet, gondtalanul és szerető szülők gondozásában kellene élnie. Sajnos ez nem mindig van így. Ez egy 21 hónapos kislány története a Kentucky állambeli Bowling Greenben. Fiatal élete során több mindenen ment keresztül, mint amin sok ember egy normális élet során keresztülmegy.

Molly Hughe-nál neuroblasztómát diagnosztizáltak, és 15 hónapig kórházban volt a rákos kezelések miatt. Szerencsére sikerült legyőznie az esélyeket, és legyőzte a IV. stádiumú rákot.

A neuroblastóma egy olyan rák, amely a test számos területén található éretlen idegsejtekből fejlődik ki. A neuroblasztóma leggyakrabban az 5 éves vagy annál fiatalabb gyermekeket érinti, bár ritkán idősebb gyermekeknél is előfordulhat.

Az orvosok alig több mint négy hónapos korában diagnosztizálták nála ezt a szokatlan rákos megbetegedést. Sajnos Molly rákja gyorsan 4. stádiumúvá fejlődött, ami számos kemoterápiás és sugárterápiás kezelést tett szükségessé.

Mollyt a diagnózis után azonnal kórházba szállították, ahol tizenöt hónapig rákkezelésben részesült. Édesanyja, Chelsea Hughes így nyilatkozott a Goodfullnessnek: „Minden kezelés után visszatért a régi kerékvágásba. Úgy értem, néhány napra kiütötte, aztán újra játszott”.

Molly csodával határos módon túlélte a 4. stádiumú rákot hónapokig tartó terápia után. Az orvosok rákmentesnek nyilvánították, és a család túlságosan boldog volt. Az édesanyja azt mondta: „Miután letettem a telefont, térdre rogytam, és öt percig csak öleltem őt”.

Azt mondta, hogy a családja és mindenki imái a közösségi médiában segítettek a gyermeknek legyőzni ezt a halálos betegséget. Hozzátette: „Azt hiszem, ez az, ami segített neki átvészelni ezt az egészet. A sok imával, amit hallott, és amit nem tudok mindenkinek eléggé megköszönni”.

Az ilyen típusú rák halálozási aránya hihetetlenül magas. A Cancer.Net szerint a nagy kockázatú neuroblasztómában szenvedő gyermekek 5 éves túlélési aránya nagyjából 50%. A hasi fájdalmak és fájdalom, a székrekedés, a gyengeség, az ingerlékenység, a láz, valamint az alacsony vérképből eredő vérszegénység vagy véraláfutás mind-mind az ilyen típusú rák lehetséges tünetei.

A kis Molly Hughes azonban sikeresen legyőzte ezt az állapotot. Édesanyja nemrég osztott meg egy bejegyzést a Facebookon, amelyben Molly diagnózisa óta eltelt 4 évet ünnepelte.

Azt írta: „Minden alkalommal, amikor azt hittem, hogy kifogytunk a reményből, vagy amikor elvesztettük az erőnket, eszembe jutott, amit Isten mondott nekem azon az első éjszakán. Ő adott nekünk erőt, hogy segítsen a kislányunknak harcolni”.

Hozzátette gyermeke erejét dicsérve: „Molly egy életvidám, pimasz, erős lány & olyan inspiráló mindannyiunk számára. A mi kislányunk egy igazi harcos!”

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate