-

A rajongók elolvadtak! Rúzsa Magdi szinte sosem mutatja meg hármas ikreit, de most kivételt tett, mikor ezt a tündéri fotót osztotta meg a gyerekeiről:
Sokat nőttek a gyerekek, már a saját lábukon sétálnak. 👶

Rúzsa Magdi énekesnő, tavaly februárban adott életet hármas ikreinek, Keve, Zalán és Lujza nevű gyermekeinek. A kis család azóta egyre több közös élménnyel gazdagodik, a legfrissebbet pedig az énekesnő most meg is osztotta rajongóival.

Néhány napja Újvidéken tartózkodnak, ami az ikrek első hosszabb utazása. Az énekesnő egy hosszú bejegyzést is megosztott a közösségi médiában, amelyben az új környezetben szerzett tapasztalatairól, érzéseiről írt.

“Sose hittem volna, hogy könnybe lábadt szemmel fogom majd megmutatni a gyerekeimnek ezt a naplementét, ami csak itt van a világon egyedül” – olvasható a családi fotó mellett.

A képen látható, hogy a kis csapat már biztosan közlekedik a saját lábukon, kézen fogva sétálnak az édesanyjukkal. Rúzsa Magdi boldogsága a képről és a bejegyzéséből is árad, ami egyértelműen mutatja, mennyire élvezi az anyaság adta örömöket.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2576) elgondolkodtató (162) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (317)

Translate