-

Szívszaggató! Felesége elárulta, ezek voltak Vágó István utolsó szavai a végzetes éjszakán:
Vágó István özvegye, Judit a férje halála óta teljes hallgatásba burkolózott, ám most megtörte a csendet.

Mostanra került olyan állapotba, hogy fel tudja eleveníteni, mi minden történt a végzetes éjszakán.

Vágó Judit férje halálának pontos okát is elárulta: kiderült, hogy nem szívinfarktus és nem is daganat végzett a szeretett tévéssel.

Vágó Judit a Kiskegyednek nyilatkozva részletesen beszámolt arról, mi és hogyan történt férjével.

“Most már fel tudom eleveníteni azt a szörnyű estét is. A halála előtt, még este tíz órakor is itthonról internetezett, Facebookon levelezett az ismerőseivel, barátaival” – kezdte az özvegy, majd elárulta, mik voltak férje utolsó szavai:

“Csak annyit mondott, hogy fáj valamije, és hirtelen elvágódott… Én onnantól sokkos állapotba kerültem.

Még soha életemben nem hívtam a mentőket, de valahogy eszembe jutott a 112. Beszélni viszont nem nagyon tudtam, először nem tudtam megmondani a saját címünket sem.

Ha nem egy olyan diszpécser van a vonal másik végén, aki nyugtat, aki azt mondogatja, hogy vegyek mély levegőt és mondjam el, hol lakunk, akkor lehet, hogy én is összeestem volna” – közölte az özvegy.

Férje halála természetesen óriási sokk volt számára: “Engem is cunamiként ért a halála. Pár napja vagyok csak összeszedettebb, az első napokban a saját testvéremmel sem tudtam beszélni, nem volt erőm.

Jólesik látni, mennyien imádták és csak azt kívánom, hogy ezt ő odafentről lássa, hogy milyen megható megemlékezések vannak róla.

A tragédia után három napig a fiamnál laktam, azóta tízpercenként hív telefonon, nagyon vigyáz rám. A szörnyű tragédia előtt is azt mondtam, ilyen rendes gyereke senkinek nincs, mint nekünk a Janó.

Elképesztő, ahogy ragaszkodik hozzám, és van egy 6 éves kis unokám, Borisz. Ők tartják bennem a lelket” – nyilatkozta Vágó Judit.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate