-

Az időjárás nem ismer tréfát: gyakorlatilag az egész országra riasztást kellett kiadni!Úgy tűnik, a hét utolsó napja cseppet sem lesz barátságos.

Reméljük, mindenki kiélvezte a napsütést és a kellemes időt a héten, ugyanis vasárnap még csak nyomokban sem lesz jelen az, ami mondjuk hétfőn fogadott minket. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szinte az egész országra riasztást adott ki a hét legutolsó napjára. Egyes fokú vészjelzés van érvényben Komárom-Esztergom és Nógrád vármegyéket leszámítva mindenhol zivatar miatt: elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső is előfordulhat. Ha ez nem lenne elég, Békésre és Hajdú-Biharra még felhőszakadás miatt is kapunk egy citromsárga figyelmeztetést. Itt intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 25-30 mm-t meghaladó csapadék hullhat.

A Köpönyeg.hu jelentése szerint egyébként napos, ugyanakkor gomolyfelhős időre számíthatunk vasárnap. Zápor, zivatar főleg a nap második felében délnyugaton alakul ki. Élénk lesz az északnyugati szél. 20 fok felett marad a maximum.
Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate