-

Különös tárgyat akar bevitetni a börtönbe magának Lagzi Lajos, kérdés megengedik-e, hogy beküldjék nekiA zenész úgy vonult be, hogy előtte minden hivatalos ügyét lerendezte, kapcsolattartójának testvérét nevezte meg. "A testvéremmel a bevonulása előtti utolsó beszélgetésem komoly volt, ugyanakkor érzelmes is. Először egy papírt tett elém, hogy írjam alá. Azon a papíron az szerepelt, hogy kapcsolattartói státuszt kapok. Én leszek az egyik, aki látogathatja. Összekészítette az orvosi papírjait, amit vitt magával, azt is megmutatta, aztán arra kért, hogy szerezzek neki egy kisrádiót, amin híreket és zenét hallgathat. Szereztem is egy jobb minőségűt, remélem engedik bevinni a cellájába" – árulta el Lagzi Lajcsi testvére.


"Természetesen tisztában vagyok testvérem komoly betegségével, de erről meg kell értsék, nem beszélek... Annyit mondhatok el, hogy a betegsége miatt már régebb óta elő volt jegyezve egy műtétre, aminek úgy látszik, most jött el az ideje. A betegség nem válogat, nem vár... Lajos elképesztően nehéz helyzetben van, kit ne viselne meg, hogy rácsok mögött van, távol a szeretteitől, betegen. Próbál erős lenni, már csak miattunk is, hogy minél kevesebbet aggódjunk, de ez nem így megy!" - mondta Galambos István a Borsnak.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (462) viccek (179)

Translate