-

Egy nő minden apróját ennek a koldusnak adta. Hazaérve jött rá, hogy másnak is nyoma veszett a pénztárcájából
Sarah minden nap elment egy hajléktalan mellett, míg egy alkalommal úgy döntött, hogy ad neki egy kis aprót. A nagylelkű hölgy a pénztárcájának az aprót tartalmazó zsebét teljes egészében a férfi (Billy) markába öntötte.

Azonban amikor hazaért, rájött hogy óriási hibát követett el: az aprópénz között ott volt az eljegyzési gyémántgyűrűje is… Lóhalálában futott vissza, hogy megtalálja a hajléktalan férfit, azonban ő már nem volt ott…

Közben elvitte felbecsültetni a gyűrűt, és az ékszerész elmondta, hogy az 4000 $- t ér, ami nagyjából 1,2 millió Ft- nak felel meg. Ha eladja gyűrűt, az árából új életet kezdhet, és többet nem kell az utcán laknia. Óriási volt a kísértés!

Eközben a nő újra megjelent ott, ahol a hajléktalan férfit rendszeresen látni szokta, és csodák-csodájára most már ott találta őt. Mikor Billy meglátta Saraht, széles mozdulattal odanyújtotta neki a gyűrűt, és elmondta, hogy tiszta szívből teljes boldogságot kíván nekik!

Sarah szinte elsírta magát: annyira hálás volt ennek az embernek, hogy bár igen nehéz helyzetben van, a becsület és az emberi tartás fontosabb volt a számára, és visszaadta neki az értékes gyűrűt.

Ezután a nő közétette a történetet az interneten, és gyűjtést rendezett a hajléktalan férfi javára. Ettől a férfi élete teljesen megváltozott: igen jelentős összeget, 200 000 $-t gyűjtöttek össze a számára, amelyből aztán igazán új életet kezdhet

Ráadásul a rokonai azt hitték, hogy már régen meghalt. Most pedig nagy örömmel látták, hogy életben van: így újra egymásra találhattak!

Ez a csodálatos történet megmutatja, hogy a legnehezebb körülmények között is megéri EMBERNEK maradni!

Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate