-

Kiderült a szörnyű igazság: ezért halt meg valójábanaz 1 hónapos kisbaba Hajdú-Bihar vármegyében, akiről az hazudta az anyja hogy patkány harapta meg
Kedves mindenki kedves ismerőseim !Meghalt az 1 hónapos kisbabám!Isten Veled Angyalka

Meghalt egy csecsemő Hajdú-Biharban, anyja azt hazudta, hogy egy patkány harapta meg

A bíróság nemrégiben jogerős ítéletet hozott az ügyben.

Hajdú-Bihar vármegye egyik városában élt az a háromgyerekes nő, aki tavaly március 11-én 7 óra körül felkelt, megetette egyhónapos csecsemőjét, majd a már alvó babát az ágyra fektette, közelébe pedig egy hősugárzót tett, amit magas hőfokra kapcsolt. Ezt követően a nő átment egyik ismerőséhez, ahonnan haza akarta vinni másik két gyerekét, de mikor 8 óra körül visszaértek otthonukba, szörnyű látvány fogadta őket.

A kisbaba élettelenül feküdt a hősugárzó mellett, az anya ekkor kétségbeesetten átszaladt gyermeke élettelen testével a másik épületbe, ahol nővére is lakott, majd közösen tárcsázták a segélyhívót. A mentőknek először azt mondták, a kicsit patkány harapta meg, de hamar kiderült, hogy ez nem igaz. Mikor a szakemberek a helyszínre értek, már nem volt mit tenni, a csecsemő testének 13 százalékát másodfokú, helyenként harmadfokú égési sérülések borították, a gyerek végül az ezek által okozott sokszervi elégtelenség következtében halt meg.

A nő beismerő nyilatkozatában semmit sem tagadott, a tárgyalásról való jogáról pedig lemondott.

A Debreceni Törvényszék április 28-án tartott előkészítő ülésén a nőt bűnösnek találták gondatlanságból elkövetett emberölés vétségében, így 2 év fogházbüntetésre ítélték, melynek végrehajtását 3 évre felfüggesztették. A bíróság ítélete jogerős.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate