-

Váratlan fordulat... Már csak ennyi ideje maradt hátra Reviczky Gábornak? A rajongói aggódnak
Reviczky Gábort teljes sokként érte a hír, miszerint prosztatarákja van és nagyon hosszú lesz a gyógyulás folyamata.

A színész reményekkel telve néz a jövőbe, hisz nemrég bíztató jóslattal szolgáltak neki.

A neki címzett sorokban az állt, hogy 85 éves korában is sok ember előtt fog beszéni, ha megszabadul szenvedélyétől, vagyis leteszi a cigit.

A színész ugyan nem tett eleget ennek a feltételnek, mégis bizakodó a jövőjét tekintve. Erről korábban a Sorry! magazinnak mesélt.

"Úgy hiszem, mindenkinek több ezer évvel ezelőtt megírták a sorsát. Én találtam egy férfit, aki pálmalevélből olvasta ki az életutamat. A jós pontosan elmondta a gyerekeim nevét, korát, a születési időnket. Ráadásul, amikor egy indiai ember tökéletes akcentussal ejti ki a magyar neveket, az elég félelmetes" – emlékezett vissza.

"Ha magatehetetlen beteg lennék, akkor inkább végeznék magammal, mintsem hogy terhére legyek a családomnak. Ezt a fajta kiszolgáltatottságot nem bírnám. Egyébként rákérdeztem arra, hogy rákban halok-e meg. Megnyugtató volt, amikor azt mondta, hogy nem " – fejtette ki a színművész.

"Ha úgy olvasnak fel valamit, hogy már a beazonosításnál minden stimmel, miért ne hinném el? "– tette fel a költői kérdést.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate