-

Kikelt magából egy balatoni büfés és a következőket mondta: ”Jó, hogy nem ingyen adjuk az ételeket! A magyarok is gond nélkül ki tudják fizetni az itteni árakat! Akinek pedig megterhelő, az inkább…”
Mostanság több cikk is megjelent a Balaton környékén uralkodó és a szezonra várható árakról! Az emberek felháborítónak tartják az közel 1500 Ft-os lángos árakat a többiről nem is beszélve. Egy balatoni büfés megelégelte ezeket a zúgolódó hangokat és a következőket nyilatkozta:

”Nem is értem az embereket. Mégis mennyiért kellene áruljuk az ételeinket?! Jó, hogy nem ingyen adjuk azt! Úgy csinálnak az emberek, mintha nem lenne pénzük és olyan megterhelő lenne a számukra kifizetni ezt az összeget. Pedig igenis van pénzük a magyaroknak. A járvány előtt jól éltek, jó fizetésekért dolgoztak. Sokan félre is tudtak tenni. Véleményem szerint most ezek az emberek nyaralnak a Balaton környékén.

Akinek pedig annyira megterheli a pénztárcáját, az inkább maradjon otthon és állítson fel az udvarán egy medencét, de ne azokat a vállalkozókat szidja, akik próbálnak megélni, embereket foglalkoztatni és még mellette a családját is eltartani!”

Népszerűek

Címkék

aktuális (2658) elgondolkodtató (163) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (286) megrázó (69) recept (467) viccek (327)

Translate