-

Látod a papagájt? Pedig ez nem egy papagáj, hanem egy nő! Első ránézésre fogalmam sem volt, hogy mi a baj a papagájjal, csak a fejét bámulva tűnt fel, hogy valami nem stimmel.

Tudtad, hogy az ember voltaképpen nem a szemével lát, hanem az agya dönti el, hogy mit akar kiemelni, mi a fontos, mire figyeljünk az előttünk térben kirajzolódó elemek közül? Nem? Nos, a művészek mindig is kihívást éreztek, hogy meghökkentsék a nézelődőket, és ez mondhatni szinte teljes mértékben sikerült az olasz származású Johannes Stötter festőnek, aki egy női alakot rejtett el egy színes papagáj tollai közé.Első ránézésre fogalmam sem volt, hogy mi a baj a papagájjal, csak a fejét bámulva tűnt fel, hogy valami esetleg nem stimmel. Majd ránézve a farktollaira, egyszerre kirajzolódott egy emberi láb, így már könnyebb volt felismerni a papagájbőrbe bujtatott emberi alakot. Stötter nem hiába lett 2012-ben a testfestés világbajnoka.


Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate