-

Mészáros Lőrinc valóra váltotta Várkonyi Andrea titkos álmát, olyat tett, hogy a nők sárgulnak az irigységtől
A híres magyar üzletember, Mészáros Lőrinc és a nem kevésbé ismert médiaszemélyiség, Várkonyi Andrea kapcsolata a kezdeti szkeptikus hangok ellenére is tartós és harmonikus. Nemrégiben Londonban, Havasi Balázs koncertjén látták őket a Blikk olvasóri.

A szemfüles olvasó a koncert közben vette észre a párt, akik a Royal Albert Hall patinás falai között élvezték a zongoravirtuóz játékát. “A Havasi Symphonic Concert Show előadásán voltunk a barátnőmmel, és arra figyeltünk fel, hogy Havasi a szünetben a hátunknál lévő páholyba jött, ahol beszélt Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával, akiket csak akkor pillantottunk meg. Tisztes távolságban hallgatták és nézték végig a koncertet, utána többször is láttam, hogy tapsolnak, élvezik az előadást.” – mondta az informátor, aki egy fotót is mellékelt a lapnak.

Várkonyi Andrea elmondta, hogy Havasi Balázs meghívására érkeztek Londonba. “Havasi Balázs invitálására érkeztünk az angol fővárosba, mindketten nagy rajongói és egyben támogatói is vagyunk a művészetének. Nem titok, korábban jelentős időt töltöttem el Londonban, itt éltem, s gyakran csodáltam meg a Royal Albert Hallt. Bakancslistás vágyam volt, hogy egyszer ezek között a csodálatos, patinás falak között élvezhessek egy koncertet. Ez most valóra vált, és örülök, hogy éppen Balázs sikerét láthattam itt élőben.” – mesélte Várkonyi.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2658) elgondolkodtató (163) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (286) megrázó (69) recept (467) viccek (327)

Translate