-

Gáspár Bea komoly célt tűzött ki közelgő 50. születésnapjára
Két évvel ezelőtti gyomorcsökkentő műtétje óta Gáspár Bea megtapasztalta a könnyedség érzését és a fizikai jólét javulását. Bár a beavatkozás sikeres volt és közel 20 kilóval könnyebb lett, nemrégiben ismét súlygyarapodás kezdődött.

„Amikor lefogytam, azt hittem, az enyém a világ! Vérképem rendeződött és végre jól éreztem magam a bőrömben, de a falási rohamaim nem szűntek meg.” – mondta Bea, hozzátéve, hogy ennek következményeként az elmúlt évben 10 kiló visszakúszott rá. “Egyelőre a hőhullám kivételével a változókor tüneteit érzem, lassú az emésztésem, puffadok és vizesedem is.”

A közismert műsorvezetőnő azonban nem hagyja magát. A közelgő 50. születésnapjával a horizonton új célt tűzött ki: vissza szeretné szerezni műtét utáni alakját.

„Sosem akartam én modell lenni, de szeretném, ha a mindennapi tevékenységeim során nem lenne fájdalmam, és újra képes lennék szuszogás nélkül lépcsőzni.” – osztotta meg a Bors újsággal.

A Hal a tortán című műsor háziasszonya nem hagyja, hogy a súlygyarapodás leküzdhetetlennek tűnjön. Életmódváltást tervez, és ebben egy étrendkiegészítő is segít neki. „Mostanra visszatért a normális anyagcserém, és ezzel együtt a kilók is csökkenni kezdtek.” – árulta el Bea.

Az elkövetkező év különleges mérföldkő lesz számára, és úgy döntött, az ötvenet olyan formában szeretné megünnepelni, hogy jól érzi magát és jól is néz ki.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate