-

Krausz Gábor mindenkinek hazudott, most mindent bevallott
Krausz Gábor beismerte, hogy hazudott..

Krausz Gábor nagyon sok titkot őrizhet, azonban most néhányra fény derült a TV2 kamerája előtt. A sztárséf és partnere számos kérdést kapott, amikre őszintén kellett válaszolniuk. Ezekből kiderült, hogy Krausz Gábor korábban mindenkinek hazudott a koráról, ugyanis amikor még csak 37-38 éves volt, mindenkinek azt mondta, hogy 40, mert nem szeretett volna depressziós lenni, amikor valóban betöltötte a 40. életévét.

Mikes Anna bevallása szerint sosem hazudott még a koráról, aztán a következő kérdésnél az is kiderült a profi táncosnőről, hogy - akárcsak Gábor - ő is próbálkozott azzal, hogy a főztjével akart levenni valakit a lábáról. Ez azonban sikerült jól, ugyanis a palacsintája ehetetlen lett.

Az utolsó kérdésnél - miszerint még sohasem hagyott ott senkit egy első randin, mert nem úgy nézett ki, mint a képein - Krausz Gábor elmesélte, hogy bár volt ilyen esete, de nem hagyta ott a hölgyet, helyette elbeszélgettek egymással. De ahogy a séf beszélt arról a bizonyos estéről, valószínűleg nem került sor újabb találkozóra a szóban forgó nővel. Ezután Mikes Anna is megosztott egy történetet a nyilvánossággal.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (461) viccek (176)

Translate