-

Ez a gyönyörű, jóval fiatalabb nő Bochkor Gábor új párja, hát hazudnánk ha azt mondanánk nem esett le az állunk! Sok boldogságot nekik!
Bochkor Gábor kapcsolatban él. A rádiós eddig diszkréten kezelte a kapcsolatot, ám Pásztor Anna egy beszélgetésen elszólta magát. A nagy viccelődésben, ahol azon poénkodtak, hogy a műsorvezető tartozik Annának, amiért minden reggel őt kellett hallgatnia, és ezért a tartozásért akár természetben is fizethet-, ezt találta mondani:


„De mivel tiszteletben tartom a párkapcsolatod, hiszen volt is alkalmam találkozni a kedves hölggyel, ezért gondoltam, nem rontanék bele, és legyen édes hármas.”


A lányával is találkozott a választott


A Blikk úgy tudja, Bochkor boldogan mutatta be választottját a születésnapi buliján a Kongresszusi Központban, ahol ráadásul a rádiós lánya, Nóra is jelen volt. A lap egy ismerőst is megszólaltatott:


„Látszott rajta, hogy boldog, és nemcsak azért, mert a születésnapját ünnepelték, hanem mert ott volt mellette a lánya és a barátnője is, aki egyébként láthatóan fiatalabb nála, de persze, ez nem meglepő.”


Úgy tudni, hogy Bochkor Gábor eltitkolt barátnője a tévés valóságshow-ból is ismert gyógyszerész, dr. Demeter Alexanda:

Népszerűek

Címkék

aktuális (2658) elgondolkodtató (163) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (286) megrázó (69) recept (467) viccek (327)

Translate