13 lélegzetelállító hely a Földön amit látnod kellNem sokunknak adatik meg, hogy megtapasztaljuk ezeket a csodákat, melyeket a Földünk kínál nekünk. Miközben az emberek otthon ülnek a négy fal között, a modern technika csodáival, lassan elfelejtik, mennyi szépség van odakint a legszerencsésebbek szemei előtt. Csakúgy, mint az emberi test, a bolygónk is egy lenyűgöző alkotás.

Antilop-kanyon a legtöbbet fényképezett kanyon az dél-nyugat amerikában, Navajo-ban található.Rizsföld teraszok Bali, Indonézia.
Hőlégballon repülés alatt Kappadókiába, Törökország.
A Derweze nevű falu és az egész környék gazdag földgázban. Fúrás közben 1971-ben, a szovjet geológusok alatt berobbant egy barlangban a földgáz. A föld alatt a fúrótorony összeomlott, így egy nagy lyuk keletkezett, melynek átmérője 70 méter.Antrim megye Észak-Írország északkeleti partjánHitachi Seaside Park, Hitachinaka, JapánLeshan Grand Buddha, Szecsuán Leshan, Kína. A világ legnagyobb Buddha kőszobra.Odle hegylánc ami elválasztja a Funes völgyet és a Gardena-völgyet az olasz AlpokbanPamukkale, TörökországA világhírű Grand Prizma tavasz a Yellowstone Nemzeti Parkban.Ez a gyönyörű alagút Szerelmesek alagútja. Kleven, UkrajnaSalar de Uyuni a világ legnagyobb sóföldje 10.582 négyzetkilométer. Délnyugat Bolívia


Sárkány vére fák. Socotra, Jemen


Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (808) érdekességek (939) fejtörő (59) megható (248) megrázó (62) recept (376) viccek (122)