Halott csecsemőt találtak egy Heves megyei szántóföldön

Az Agria Tv értesülése szerint egy nő életet adott gyermekének, majd a bokorba dobta az újszülöttet Tarnaméra közelében. Az információt a rendőrség megerősítette az Egri Ügyek hírportálnak, valamint hozzáfűzték, hogy írásban fognak részletesebb tájékoztatást adni. Az ATV úgy tudja a helyiektől, hogy az anya próbálta eltitkolni a terhességét.

A rendőrök egy, a helyszíntől nem messze lakó nőt vittek el kihallgatásra és nőgyógyászhoz. A többgyermekes anyuka a helyiek szerint tavaly is terhes volt, de csecsemőt akkor sem láttak nála. Anita a település határában szülhetett, a Tények információi szerint a vérnyomok odavezették az egyenruhásokat.

„Több gyereke is van, őket a nagymamája is neveli. Rendes szülei vannak, rendes családja van. Ő ilyen kicsapongó életet él” – nyilatkozta az egyik falubeli.

A tarnamériak szerint a nő tavaly is terhes volt, de azt a babát sem látták soha a helyiek. Nagy valószínűség szerint ennek a szóbeszédnek is utánajárnak utána a nyomozók, mielőtt letartóztatnák a nőt.

Forrás
Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (746) érdekességek (895) fejtörő (54) megható (238) megrázó (59) recept (370) viccek (120)