Megszólalt a Tarnamérán megölt csecsemő nagymamája: a lányom tette

Egy csecsemő holttestét találták meg Tarnaméra határában, egy szántóföldön, ahogy azt korábban megírtuk. A család úgy tudja, az újszülöttet a saját anyja ölte meg, egy cseréppel verte halálra. Ami biztos, hogy a meggyilkolt csecsemőt egy szántóföldön szülte meg. A terhességről mindenki tudott, a nő azonban azt mondta, hogy a szülés után a kórházban fogja hagyni a kisbabát. Akkor is azt állította, hogy a kórházban hagyta a kisbabát, amikor a rendőrök megérkeztek érte.

Tarnaméra és Tarnazsadány két csendes, nyugodt, alig több, mint ezerfős kistelepülés Heves megyében. Épp ezért sokkolta a helyieket, hogy tegnap, a két kis falu közötti szántóföldön, egy bokorba rejtve egy újszülött holttestét találták meg a rendőrök. Információink szerint a boncolás már megtörtént, de hivatalosan ezt még nem erősítették meg. Úgy tudjuk, az anya ellen eljárást indítottak. A csecsemő nagyanyja elmondta, lánya kicsapongó életet élt. A halott kisbabán kívül három másik gyereke született, különböző apáktól, de egyikkel sem foglalkozott. Bár többször ígérte, hogy megváltozik, végül maradt minden a régiben. Ő úgy tudja, lánya végzett a csecsemővel.

Anita lányom gyerekkora óta ilyen vadóc volt, egyszerűen nem tudtunk vele mit kezdeni. Többször megszökött, lopott, hazudott. Az iskolát sem fejezte be
- mondta az anya.

"Két gyerekét hagyta itt nálam, pici koruk óta én nevelem őket, mert az anyjuk feléjük sem nézett, nem volt rájuk kíváncsi. Tizenhat éves a fiú, a kislány pedig kilenc. Két apától születtek, de van egy harmadik gyereke is, egy hároméves kislány, aki az apjánál lakik az egyik közeli faluban - tette hozzá.

A nő azt mondja, lánya vele sem foglalkozik, nem is látogatja, bár a volt élettársa nem is engedné be őt azért, ahogy korábban viselkedett.

Forrás
Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (741) érdekességek (886) fejtörő (52) megható (231) megrázó (59) recept (369) viccek (120)