-

Letartoztatták az az édesanyát, miután mosógépbe rakta 5 éves kisfiát

A nőt egyből letartóztatták, miután kiderült, hogy az 5 éves fiát betette a mosógépbe!

A 30 éves elwoodi Heather Oliver kisfia a működő mosógépbe szorult, az anya pedig váltig állítja, hogy ő egyáltalán nem hibás az ügyben. Elmondása szerint december 19-én, amikor ő a konyhába ment, hogy egy pohár tejet igyon, a fia még mélyen aludt.


Kis idő múlva azonban ijesztő hangokat hallott a fürdőszobából kiszűrődni. Befutott, és teljesen ledöbbenve látta, hogy a gyerek beszorult a vízzel teli, működő mosógépbe.

Vallomásában elmondta, hogy amint meglátta, hogy mi történt, egyből leállította és kiszedte a gyereket, de mentőt nem hívott, csak a gyerek apját értesítette, aki gyorsan haza is jött a munkából. Amikor hazaért, a fiú nagyon rosszul volt, csupán néhány percre tért magához, de akkor is hányt. Mivel úgy gondolták, hogy gyorsabb, ha beviszik a kórházba a gyereket, nem hívták ki a mentőket, hanem intézkedtek.A rendőrségi nyomozás alatt semmilyen jelet nem találtak, ami arra utalt volna, hogy az anya tejet ivott volna abban a pillanatban, amikor a gyerek a mosógépbe mászott. A mosógépet gyártó cég pedig azt is megerősítette, hogy még ha egyedül is mászott bele a gyerek a gépbe, belülről semmiképp sem tudta volna elindítani. A gép nem indul el, amíg nincs becsukva az ajtaja, és a lezárt mosógépből pedig sehogy sem tudott volna hozzáférni a gombokhoz.

A történtek után pszichológus is próbálta megtudni a gyerektől, hogy került a mosógépbe, de nem kapott választ a kérdésre, csupán annyit árult el a kisfiú, hogy az anyukája nem túl kedves.

Az apa szerint kizárt, hogy az anya szándékosan követte volna el ezt a szörnyűséget, hiszen soha még csak a hangját sem emelte fel a gyerekre. Heather Olivert letartóztatták, egyelőre azért, hogy gondatlanságával veszélyeztette a gyereke életét, de akár a gyilkossági kísérlet vádja is felmerülhet.

Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate