-

ITT a nagy novemberi horoszkóp minden csillagjegynek!
A csillagok állásából sok mindent megtudhatunk a jövőnkkel kapcsolatosan. Ha nem is hiszünk benne egészen, egy kicsit mégis befolyásolja mindenki életét. Nézzük, mi vár ránk novemberben, készüljünk fel jó előre.

Kos

Szakmailag, és a magánéletedben is egy sikeres hónap vár rád. A munkahelyeden az elmúlt fél év küzdelmeinek gyümölcsét most arathatod le. Lehetséges, hogy fizetésemelés, vagy egy jutalomkirándulás vár rád. Szakmai sikereid a családi életedben is jelentős hangulatváltozást hoznak. Ha egyedülálló vagy, a hónap utolsó két hetében számíthatsz nagyobb sikerekre.


Bika

Ez egy igazán sikeres hónap lesz számodra. Most bebizonyíthatod, hogy mi mindenre vagy képes valójában. A Szaturnusz segítségedre lesz abban, hogy a megfelelő irányba haladjon az életed. A kapcsolatodban lehet, hogy nehéz helyzetekkel kell szembenézned, de idővel tisztázódni fog minden. Légy nyitottabb, nyugodtan mond el a véleményedet annak érdekében, hogy a jövőben elkerüld a konfliktusokat. Egy olyan személy iránt fogsz vonzalmat érezni, aki tele van optimizmussal, életkedvvel, szeretettel.


Ikrek

Mivel igen aktív társadalmi életet élsz, számos új emberrel fogsz találkozni. Sok új dolgot fogsz tanulni, és szélesedik a látóköröd. Ha egyedülálló vagy, a hónap első felében találkozhatsz a nagy Ő-vel. Kerüld a drámai, és bonyolult helyzeteket, jobb, ha megtartod a véleményed magadnak, és csak a hozzád igazán közelállókkal osztod meg terveidet. November 10-én fontos dolog történhet a szerelmi életedben.


Rák

Az utóbbi időben nem volt túl fényes az életed, de soha ne add fel a reményt. Itt az ideje, hogy rád is süssön egy kicsit a nap, boldogsággal teli időszak vár rád. Főleg a szerelemben leszel most szerencsés. Ne foglalkozz többé a múlt sérelmeivel, a régi szerelmekkel, inkább nézz előre, és légy boldog. Az is lehet, hogy más országba fogsz költözni, vagy esetleg egy új munkahely vár rád. Légy nyitott.


Oroszlán

Ebben a hónapban egy új életszakaszban érkezel el, amikor a családod-, és személyes jóléted érdekében kell cselekedned. A hónap második felében életmódváltásba kezdhetsz, de lehet, hogy mindezt egy egészségügyi probléma hatására teszed. Fordíts nagyobb figyelmet saját magadra. A november vásárlásra, és szerződéskötésre előnyös időszak.
Szűz

Egy boldog, és elégedett időszak vár rád. A munkádban, és magánéletedben is sikeres leszel, éppen ezért végre rádköszönt a harmónia. Most tudatosan döntesz úgy, hogy végre elengeded a régi sérelmeidet, hogy megszabadulhass a problémáidtól. Úgy érzed szabad vagy, és boldog, és többé nem állhat semmi az utadba.


Mérleg


Olyan új emberekkel fogsz megismerkedni, akik által új utak nyílnak meg az életedben. Tele leszel energiával, életörömmel, és semmi sem állít akadályt eléd, végre nyugodtan élheted az életed. Sikerül lezárnod néhány múltbeli eseményt, amelyek eddig akadályoztak abban, hogy boldog életet élhess. Most megszabadulhatsz a régóta húzódó egészségügyi problémáidtól is.


Skorpió

November első három hetében lehetőséged adódik a régi terveid kivitelezésére. Sikerül végre beosztanod az időd, így több figyelmet tudsz szentelni magadra, és a szeretteidre is. Csökken az életedben a stressz, nyugodtabb, és kiegyensúlyozottabb leszel. Lehetséges, hogy pénzhez jutsz, és egy csodálatos utazással jutalmazod meg magad.


Nyilas

Eddig figyelmed leginkább a szakmádra irányult, de mostantól a családi életed nagyon figyelmet fog kapni. Élvezd a boldog napokat, a harmóniát, a kiegyensúlyozott életet. Tölts minél több időt a szeretteid körében. Egyre nagyobb késztetést fogsz érezni arra, hogy jótékony eseményeken vegyél részt, önkénteskedj. Érdemes lenne egy kicsit diétáznod, fordíts nagyobb figyelmet az anyagcserédre.


Bak

Eljött az ideje a fizikai, és lelki gyógyulásodnak is. Törődj többet önmagaddal, fektess nagyobb hangsúlyt az egészségedre. Át kell alakítanod az életed, hogy visszanyerhesd lelki nyugalmadat. Légy türelmes, fektess hangsúlyt a számodra szükséges tudás elmélyítésére, így könnyen meg tudod alapozni a számodra legboldogabb életet.


Vízöntő

Ha úgy érzed, hogy nem bírod már a munkahelyeden, most jó alkalom ígérkezik a váltásra. Pihenj egy kicsit, és megújult erővel vesd bele magad az új életedbe. Ne zárkózz be a lakásba, élj társadalmi életet, hiszen csak így találkozhatsz új emberekkel, lehetőségekkel. Figyelj a tested jelzéseire, légy óvatos, ne hajszold túl magad, mivel most hajlamosabb lehetsz a betegségekre.


Halak

A hónap első felében a szerelmi éltedben nagyobb változás állhat be. Ha nem élsz párkapcsolatban, most egy olyan személlyel találkozhatsz, aki nagyon fontos lesz számodra. Írd el, és fogalmazd meg pontosan, hogy mit szeretnél elérni az életben, és meglátod, az Univerzum meg fogja adni számodra. Egy olyan terv valósulhat most meg, ami sok pénzt tartogat számodra.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate