-

2 évesen ő volt a világ legszebb kislánya. Mára felnőtt, nézd meg, hogy néz ki napjainkban

Aira Brown, az Egyesült államokban született kislány még csecsemő korában híressé vált. 2 évesen, amikor először elindult már sminkeszközökkel játszott, édesanyja kisminkelte és elkezdte mutogatni mindenkinek, hogy az ő gyermeke a legszebb kislány a Földön.

Szülei korán ráébredtek, hogy a kicsi egy földre szállt angyal, és úgy érezték, hogy teljesen rendben van, ha az egész világ megismeri, ezért úgy döntöttek, hogy kétévesen modellt csinálnak a gyermekből.

Már pici korában hatalmas hírnévre tett szert, miután anyja egy modellügynökséghez beiratta. Rajongói “élő babának”, “földre szállt angyalnak”, “angyali gyermeknek” becézték a kicsit. Hatalmas szempillák, tündéri mosoly, égkék szemek – tényleg olyan, mintha az égből szállt volna le…

Azonban nem sokan tudják, hogy ezt a kislányt anyja már babaként kelezéseknek vetette alá: színezte a haját, szemöldökét és szoláriumba vitték.Úgy tűnt, hogy a kislány nagyon örül, ha fotózzák ezért több szépségversenyen vett részt. Kevesebb mint három éves korára, ő lett a legkeresettebb topmodell a gyermekek között

A kislány szülei elmondták, hogy a rossz indulatú idegenektől rengeteg szidalmat kaptak. Egy kislány, aki még írni és olvasni sem tud, már szépségversenyeken indul és fotóját különböző termékek reklámozására használják fel. Sokan ízléstelennek, károsnak vélik az ilyesmit!

A kislány ma már 11 éves, és még mindig több reklámfotózáson dolgozik, és híres márkák marketingesei előtt pózol. Az egyik legfizetettebb arcnak számít Amerikában.
ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate