-

Alig 4 négyzetméter a fürdőszobája, de ha meglátod mit művelt vele ez a férfi, te is beleszeretsz!

A lakásfelújítás nem kis dolog, és tényleg sokszor egyszerűbb, ha szakemberre bízzuk, de, ha úgy érezzük, hogy van bennünk elég kreativitás, és értünk is a dologhoz, akkor nyugodtan csináljuk meg mi magunk.

Egy tömbházlakás fürdője is lehet hangulatos, és praktikus, alakítsuk úgy, hogy jól érezzük magunk benne.

Ez a férfi mivel nem talált olyan kádat, amely pontosan találna fürdőbe, úgy, hogy a mosógép is elférjen mellette, ezért ő maga készített egyet. Beszerezett egy akkora fém tartályt, ami méretre pontosan talált arra a helyre, ahová a kádat szerette volna tenni, majd ízlése szerint a legjobb csempével bélelte ki.

Ebben az egyedi kádban az is nagyon jó, hogy úgy tudta kialakítani, hogy alatta még egy pár tároló fiók is helyet kapott. Ezekben kényelmesen elfértek a tisztítószerek, és mosószerek. A kád és a mosógép között maradt egy arasznyi hely, és erre a részre is egy praktikus polcot szerelt.

Miután a kádat kicsempézte a mellette elhelyezkedő kis polcot, apró mozaikokkal rakta ki. A tusolófüggőny rúdját PVC-csőből alakította ki, a mennyezetre stílusos lámpát szerelt, és a szellőzőrendszert is kialakította egy ventilátor segítségével.

Lehetséges, hogy egyszerűbb egy új kádat vásárolni, de ha mi magunk alakítjuk át a fürdőt, akkor pont olyan lesz, mint, amit elképzeltünk, és a végén tele leszünk elégedettséggel, és önbizalommal.ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate