-

Sírás helyett mindenki könnyesre nevette magát a nagyapa temetésénA dublini Shay Bradley mindig is imádta a tréfákat, és halála előtt is megtervezett egyet, aminek a temetésén kellett életbe lépnie, hogy még egyszer, utoljára megnevettesse szeretteit, vagy legalábbis mosolyt csaljon az arcukra ezekben a szomorú pillanatokban.

Shay Bradley-nek négy gyereke és nyolc unokája volt, és hosszas betegség után hunyt el.

A temetésről készült videófelvételek gyorsan elterjedtek a közösségi médiában, Bradley tréfájának köszönhetően. A felvételt az elhunyt lánya, Andrea Bradley osztotta meg a Facebookon. A videón a gyászoló rokonság látható, amint összegyűlnek a dublini Bohernabreena Temetőben, a nyitott sírgödör mellett, amiben Mr. Bradley koporsója hever.

Miközben az összegyűlt hozzátartozók az elhunytat siratják, váratlanul hallani lehet Mr. Bradley hangját a koporsóból, amelyet kopogás is kísér. „Hello. Engedjetek ki innen!” – hallatszik a videón.

Shay Bradley még a halála előtt előkészítette a poént, felvette a saját hangját, és elintézte, hogy a felvétel a koporsó belsejéből szóljon majd.

A jelenlévőket eleinte sokkolja a tréfa, a felvételen látni lehet a döbbent arcokat, ami nem is csoda, hiszen az lehetett a benyomásuk, hogy Shay a síron túlról szólítja meg őket.

Az emberek azonban hamarosan megértették, hogy a hangfelvétel korábban készült, és gondosan előkészített tréfáról van szó, és nevetni kezdtek, miközben Shay hangja így folytatta: „Sötét van idebent.” Bradley végül a Hello Again című Neil Diamond dalt kezdte el énekelni.

Bradley lánya azt írta a Facebookon: „Ez volt az apám utolsó kívánsága, mindig is nagy tréfamester volt. Sikerült megnevettetnie minket, amikor a legnagyobb szükségünk volt rá. Örökké szeretni foglak, Poppabear.”


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2429) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate